درباره نشریه

فصلنامه علمی تخصصی مطالعات تطبیقی تربیت معلم به منظور ارائه تازه ترین نظریه ها و یافته های علمی در حوزه های مطالعات تطبیقی علوم انسانی، آموزشی، تربیتی، پرورشی، راهبردی، مدیریتی و همچنین به جهت تبادل و نشر افکار و اندیشه های بدیع از تابستان 1401 با چاپ اولین شماره کار خود را آغاز نمود.

صاحب امتیاز و تناوب انتشار نشریه:

نشریه مطالعات تطبیقی تربیت معلم (کاوش نامه بین الملل) نشریه است کاملا علمی متعلق به دانشگاه فرهنگیان که از سال 1401 به صورت فصلنامه شروع به انتشار نمود.

حوزه جذب مقالات و انواع مقالات قابل قبول در نشریه:

نشریه نسبت به دریافت و انتشار مقالات در سه قالب مقالات کامل اصیل علمی، مقالات کوتاه علمی و همچنین مقالات مروری در حوزه های

و همچنین موضوعات مرتبط ، که قبلا در هیچ نشریه و یا کتابی به چاپ نرسیده باشند پس از انجام فرآیند بررسی اولیه و  داوری دقیق، اقدام می­ نماید.

زبان انتشار نشریه:

با توجه به اینکه زبان اصلی انتشار  مقالات زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی می­ باشد لذا این نشریه آماده دریافت مقالات محققین مختلف از سراسر کشور در حوزه­ های مربوطه می­ باشد.

هزینه ارسال و دریافت مقاله:

ارسال مقاله برای نشریه و انجام فرآیند داوری در این نشریه به صورت کاملا رایگان می باشد. از آنجایی که سیاست اصلی این نشریه بر ترویج و گسترش علم در بین تمام محققین دنیا می­ باشد لذا دسترسی به متن کامل تمامی مقالات چاپ شده و  آرشیوی این نشریه، به صورت کاملا رایگان می­ باشد.

فرآیند پذیرش مقاله:

پذیرش  مقالات در این نشریه پس از طی فرآیند داوری دقیق توسط حداقل 3 داور و تائید توسط حداقل 2 داوری و انجام اصلاحات لازم می تواند انجام شود. انتشار و چاپ مقالات پذیرش شده در نشریه نیز کاملا رایگان می ­باشد.

اصول  :اخلاقی نشریه

از آنجایی که صداقت و راستی در انجام تحقیقات علمی مبنای کار سردبیر و اعضای هیات تحریریه نشریه می­ باشد لذا تیم نشریه همواره تلاش می­ نماید تا نسبت به  جلوگیری از تقلب و کپی برداری در مقالات علمی را سرلوحه خود قرار دهند. بر همین اساس از شیوه نامه برخورد با تخلفات علمی کمیته نشر مطالب علمی (COPE) استفاده نموده  و در راستای عضویت در  این کمیته اقدام نموده است..

اصول و قوانین نشر و چاپ

• قوانین حق تکثیر و اقتباس از سایر آثار ادبی می بایست توسط نشریه رعایت شده و حق افراد در هنگام انتشار محفوظ باشد.

همچنین استفاده از مقالات چاپ شده در نشریه با حفظ حقوق نشریه و نویسندگان و در صورت استنادهی به آنها بلامانع می باشد.